29 Şubat 2012 Çarşamba

Siyah Babet

Hepimizin vazgeçilmezi babetler hele benim için siyah olanları bir tutku,sizler için 2012'de öne çıkacak siyah babet fotoğraflarını paylaşmak istedim,işte 2012 siyah babet modelleri :























Kusursuz bir seksiliğe kavuşmak



Seksi bir kadın olup görenlerin aklını başından almak aslında hiç de zor değil; önemli olan bazı küçük ayrıntıları bilip uygulamak…Durmadan ‘en seksi kadın’ seçilen ünlüleri kıskanmanıza hiç gerek yok. Sizin onlardan neyiniz eksik? Sadece seksi görünmek için neler yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte, tepeden tırnağa etkileyici olmanız için öneriler…

Seksi dudaklar :
Seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. İlk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor.
Rujun düzgün ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. Ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.

Seksi göğüsler :
İçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin.
Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.

Seksi saçlar :
Saç renginizden birkaç ton açık gölgeler yaptırarak her zaman “ışıltılı” görünebilirsiniz. Bir başka öneri de saçınıza parfüm sürmeniz. Ensede bol toplanmış topuzun her zaman seksi göründüğünü de hatırlatalım. Uzun saçlıysanız saçınızı gün için de fırçalamayı ihmal etmeyin.

Seksi ayaklar :
Bacaklarınız bronzsa pırıltıları olan kremlerden sürebilirsiniz. Topuklarınızın pembe görünmesini de sağlamalısınız.

Ve tabii ayakkabı seçimi. Topuklu, sivri ayakkabıların seksi olduğu kesin. Ancak rahatsız ayakkabılar duruşunuzu bozup nasırlara sebep olabileceğinden ayakkabı seçiminde rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutun.

Seksi bir boyun :
Ensenizi açıkta bırakacak bir saç modeli boynunuzun güzelliğini gözler önüne serecektir. Birkaç damla parfüm, boyuna sürülen ten renginize uygun olan pudra ya da bronz allık, hafif sarkıntılı küpeler dikkati boyuna çekmek için yeterli. Boynu tümüyle açıkta bırakmak ya da ince bir kolye takmak da size kalmış bir seçim.

10 Şubat 2012 Cuma

Vanity Fair 2012 Mahareti




Vanity Fair 2012'nin ilk sayısının kapağı için Rooney Mara, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Adepero Oduye, Shailene Woodley, Elizabeth Olsen, Paula Patton, Felicity Jones, Lily Collins, Brit Marling'u bir araya getirdi ve ortaya bu mithiş kareler çıktı.

9 Şubat 2012 Perşembe

Moda - Diğerleri








Fotoğraflar: Lazar
Stil: Huben Hubenov
Saç ve Makyaj: Slav for Max Factor
Model: Matilda

3 Şubat 2012 Cuma

Bir Golden Globe Daha Geldi Geçti


Golden Globe gene bir birinden güzel elbise modelleri görmemize imkan tanıdı,Bu elbiseler arasında tam benim zevkime uygun olanların yanında o kadar para ve emeğe rağmen çok yapay itici elbiselerde görmedim desem yalan olur .

Gucci Bayan Çantaları


Koleksiyon : İlkbahar-Yaz 2012

Yapısı : Deri

Ana Renk : Menekşe rengi

Bag Strap : 12 cm

Yükseklik : 21 cm

Genişlik : 33 cm

Uzunluk : 22 cm
( 1 I˙nç = 2.54 santimetreye )

FİYATI: 2.877TL