3 Mayıs 2012 Perşembe

Mini Kot Şortlar Geri Döndü.

Mini kotlar bu yaza damgasını vuracağa benziyor ne yöne baksanız karşınıza mini kotlar çıkıyor,2012 yaz modasında mini kotunlar yine ağırlığını hissettirmeye başladılar.2012'de trend olmaya aday mini kot modellerini sizlerle paylaşmak istedim.2012 Mini Kot Şortlar.

Çanta Moda Trendleri

Yaz mevsimi ile yazlık çantalar ortaya çıktı,2012 Yaz çanta trendlerini takip etme fırsatınız olmadıysa sizler için moda tasarımcılarının önerdiği 2012 yaz çanta trendlerinden oluşan haberimizdeki resimlere bakmanızı tavsiye ederiz. 2012 bayan çantaları,2012 Çanta trendleri,engüzel bayan çantaları.Bayan çanta modelleri.

1 Mayıs 2012 Salı

Fondöten

Doğru fondöten seçimi ile yüzünüzdeki yara izleri, pigmentasyonlar, çiller ve cilt tonlarını mükemmel bir şekilde kapatabilirsiniz. Fondotenler yaşa ve cilt tiplerine göre farklı farklıdır. Doğru fondoten seçimi size profesyonel makyaj görünümü verecektir. Fondoten alırken alışveriş merkezlerini tercih edin. Çünkü alışveriş merkezlerinde kolayca fondoten renklerini kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir profesyonel personel varsa sizin için uygun olan fondoteni seçmek için yardım isteyebilirsiniz. Cildiniz yağlı ise asla yağlı bir fondoten tercih etmeyin. Birde en önemli nokta cilt renk tonunuzu bilmeniz gerekiyor fondoten alırken. Cildinizin tonuna yakın olan farklı tonları deneyin. Cildinizin tonundan bir veya iki ton daha açık bir ton satın alın. Eğer 20 li yaşlardaysanız, muhteşem bir görünüm elde etmek için çok çaba sarfetmeniz gerekmez. Hayatınızın altın dönemidir. Yağsız ve fazla katkılı olmayan fondotenleri tercih edin. Cilt kusuralrını kapatmada fondöten büyük etkiler sağlıyor. Bu cilt sorunları başlıca sivilceler ve gözenekler olarak ön plana çıkmaktadır. Ancak fondöten kullanımında yapılan hatalar fondötenden beklenen sonucu alamamaya neden oluyor. Fondöten kullanımında dikkat edilmesi gereken 5 unsuru uzmanlar şu şekilde açıklıyor ; 1) İlk olarak cilt renginize en uygun tonu seçin. Çoğu marka ürünlerini ten rengine göre açık ve koyu tonlar arasında belirler. 2) Fondöten uygulamasına geçmeden önce yüzünüzü iyice yıkayın. Sadece su kullanmak yerine cilt tipinize uygun temizleyiciler kullanın. Yıkadıktan sonra yumuşak bir havluyla bastırıp tahriş etmeden cildinizi kurulayın. 3) Fondöteni fırça yardımıyla alın ve fırçayı kapağa vurun. Bu sayede fazla miktar fırçaya bulaşmayacak ve daha doğal bir görünüm elde edeceksiniz. 4) Yeterli miktarda fondöteni yüzünüze uygulayın. Uygularken fırçayı yuvarlak daireler şeklinde sürmeyi unutmayın. Özellikle Göz altlarına özen gösterin, çünkü bu bölgeler genellikle unutulur ve yüzünüzde dengesiz bir görünüm oluşur. 5) Eğer göz kapaklarınız üzerine far uygulayacaksanız, fırçanın ucuyla o bölgeye de fondöten sürün. Aynı şekilde rujun altına da uygulayabilirsiniz. Bu sayede hem doğal bir görünüm kazanacak hem de makyajınız daha kalıcı olacaktır.